Wat zit er in het pakket?

Inspiratiefolder → Een uitgebreide handleiding met stappenplan voor jouw Koffie Morning.

Uitnodigingen → Met deze tastbare uitnodigingen kun je je vrienden en collega’s op een passende manier uitnodigen.

Receptenboekje → Op zoek naar bakinspiratie? Met deze recepten zit je goed! Het is natuurlijk ook toegestaan om je lievelingstaart van de bakker aan te schaffen.

Taartnaamkaartjes → Schrijf de naam van de taart op het taartnaamkaartje en plaats deze vlakbij de taart.

Ballonnen → Met deze ballonnen maak je de Koffie Morning éxtra gezellig. Kijk bij Inspiratie voor Do-It-Yourselfs om je Koffie Morning verder aan te kleden.

Feestprikkers → Versier je zelfgebakken pronkstuk met deze leuke feestprikkers.

Taartsjabloon → Gebruik dit sjabloon om je eigen Opkikkertaart te maken!

Koffiesjabloon → Gebruik dit sjabloon om je je cappuccino te versieren met Opkikker!

‘Kom op de koffie’-poster → Ga je het groots aanpakken? Hang deze poster op ter aankondiging van het evenement. Na je Koffie Morning kun je de poster omdraaien en bekend maken hoeveel geld jullie samen hebben opgehaald voor Stichting Opkikker.

Winactie-poster → Laat al je vrienden of collega’s raden hoeveel M&M’s er op de poster staan en maak kans op KitchenAid keukenmachine. Vergeet niet zelf ook een poging te wagen!

Flyer → Deel deze flyer uit aan mensen in je omgeving. Zo breng je ze op het idee om zelf ook een Koffie Morning te organiseren.

Donatiebox → Zet deze donatiebox van Stichting Opkikker op tafel tijdens de Koffie Morning of ga er mee rond. Je kunt ervoor kiezen geld te vragen voor de traktaties, maar je kunt ook vragen om een vrijwillige bijdrage. Maak na afloop je donatie over via de ‘doneer’ button op deze website of via IBAN NL44RABO0157182622 t.n.v. Stichting Opkikker o.v.v. Koffie Morning en je persoonlijke nummer uit de welkomstbrief.