• Background Image

    Ondersteboven Kiwicake!

    2 november 2017

2 november 2017

Ondersteboven Kiwicake!

Ondersteboven kiwicake

Houd je van kiwi en van het bakken van taarten die niet ingewikkeld zijn, maar er wél bewonderenswaardig uitzien? Dan is dit recept echt iets voor jou. Heb je weinig tijd? Koop dan alle ingrediënten kant-en-klaar. Natuurlijk wordt de taart veel lekkerder als je gebruik maakt van verse producten.

Bekijk hier de bakvideo.

Veel bakplezier!

Ingrediënten:
  • 500 ml slagroom
  • 1 eetlepel suiker
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 1,5 cake (in plakken van 1cm)
  • 6 kiwi’s, in plakken
  • 300 gram ananasstukjes
  • 300 gram mandarijnpartjes
Bereidingswijze:

1. Snijd de cake in plakken van 1 cm.
2. Klop de slagroom en voeg daar de Griekse yoghurt en de suiker aan toe.
3. Bekleed de glazen kom met plastic folie
4. Leg een plak kiwi in het midden in de schaal en vul dit aan met de ander stukjes kiwi. De schaal moet tot de rand toe bekleed zijn. Smeer er dan een laagje van het roommengsel tegenaan.
5. Vul de schaal voor 1/3e met het roommengsel. Voeg het fruit toe en dek af met een laag cake. Herhaal dit nog een keer en sluit de laatste keer af met een laag cake. Dit dient als onderkant van de taart.
6. Zet de taart minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.
7. Haal de folie van de schaal en leg er een bord bovenop. Draai de schaal voorzichtig om en verwijder het plastic.
8. Snijd de cake en geniet ervan!

0 Comments

Leave A Comment

Geef een reactie